Barry Hay Flying V Formation

vrijdag 23 maart 2018 20:30 - 23:59
Deuren open
20:00 - 23:45
Locatie
Zaal
Genre
concert/dance
Beschrijving
Barry Hay's Flying V Formation
Golden Earring frontman Barry Hay besloot een nieuw project op te starten en in 2016 was daar het debuutalbum van zijn eigen Flying V Formation! Met toetsenist Huub van Loon, DeWolff-gitarist Pablo van de Poel en de succesvolle muzikanten Jan Rooymans en Daim de Rijke in de gelederen staat er een vette rockband op de planken!

Barry Hay's Flying V Formation brengt de rauwe live-energie van de pure rock. Het debuut is dan ook een coherent en onvervalst rock & roll album. gewoorden. Luister maar eens naar het openingsnummer Wait a Minute, het heerlijk slepende I’m Not Drowning (een cover van een onbekend akoestisch nummer van Steve Winwood) of het messcherpe Razorblade. Rustmomenten zijn er ook zoals het prachtig beschouwende, bijna zes minuten durende sluitstuk Beautiful Life.

Een avond heerlijk rocken? Dan ben je bij Barry Hay en zijn mannen aan het goede adres!

Supports: Heavy Metal Thunder + Certain Animals
Vanavond zijn er niet een maar twee supports! Ze spelen ieder een korte set om de zaal goed warm te maken voor de Flying V Formation!
Certain Animals ken je misschien van hun optredens tijdens de Popronde. Vette rock à la Triggerfinger! Heavy Metal Thunder komt uit Oss en is zo rock & roll als maar kan!


Tijdschema (ovb):
20.30 zaal open
20.40 Heavy Metal Thunder
21.25 Certain Animals
22.15 Barry Hay's Flying V Formation

Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden