Izegrim + Carnation

support: Veil of Delusions

vrijdag 18 mei 2018 20:30 - 23:59
Deuren open
20:00 - 23:59
Locatie
Zaal
Genre
concert/dance
Beschrijving
Groene Engel Heavy presenteert weer een avond met de beste heavy bands uit binnen en buitenland!

Izegrim
Deze death/thrash formatie heeft een flinke live-reputatie opgebouwd door tours met o.a. Kreator, Annihilator en Onslaught.  Inmiddels kan Izegrim op eigen kracht de zalen in binnen- en buitenland laten vollopen met fans. Na het uitstekende album The Ferryman’s End (2016) is deze hardwerkende band weer bezig met nieuw materiaal. Wie weet dat we daar al een voorproefje van mogen horen!

Carnation (BE)
Carnation brengt deathmetal madness! De Belgische band werd in 2013 door Jonathan Verstrepen opgericht uit liefde voor oldschool metal legends uit de jaren 80 en begin jaren 90. Twee jaar later volgt de eerste EP ‘Cemetry Of The Insane’ met daarop instant klassiekers! Nummers die het beste van vroeger knetterhard in het heden inrammen.
Er volgen shows in Europa en ook in het verre Japan gaat het geluid van Carnation erin als sushi. Er wordt een liveplaat opgenomen maar de fans schreeuwen om meer, en meer komt er! Carnation gaat de studio in en het eerste album is on it’s way! Embrace your new death metal overlords!


Veil of Delusions
Veil of Delusions met frontvrouw Zoë Tilly levert een breed scala aan songs. De band combineert invloeden uit diverse stijlen, van melodische symfonische metal tot furieuze death metal. Met hun meest recente album “Echoes of Dawn” is de band klaar om de wereld te veroveren!

Tickets:
10 euro vvk
12 euro dagkassa


Tijdschema (ovb)
20.30 zaal open
20.40 Veil of Delusions
21.30 Carnation
22.30 Izegrim
23.45 einde


Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden