Vive La Fete in Groene Engel

Vive La Fete + The Ultraverse + cocktails, dj's en meer!

vrijdag 20 april 2018 20:30 - 01:30
Deuren open
20:00 - 01:30
Locatie
Zaal
Genre
concert/dance
Beschrijving
Groene Engel viert een klein feestje!
Op de avond dat Groene Engel op papier weer één geheel werd, kregen we een mailtje getiteld ‘Vive La Fete’. Leve het feest, hoogste tijd voor een feestje dus! Wat dacht je van een cocktailtje op het terras, een lekkere dj in het café, uitbundige live-muziek en confetti in de zaal?

Vive La Fête
Het Belgische elektropop duo Vive La Fête staat garant voor een feest met een hoog ‘sexy gehalte’. Verwacht spetterende energie tussen de in het zwart leer gestoken electro-rocker (ex dEUS) en het zuchtmeisje, mode muze en blonde sexbom Els Pynoo. Hun nieuwe album 'Festination Amour' komt eind maart uit en staat weer vol met heerlijke synthesizer loopjes en opzwepende muziek. 

The Ultraverse 
The Ultraverse is de muzikale wereld van de Osse muzikant Huub van Loon en zijn partners in crime Pim Mulders en zijn broer Jos. Geïnspireeerd door acts artiesten als Bob Mozes en Trentemøller maken ze gelaagde, dansbare electronica met vocalen. De groep speelde al op ADE, deed het naprogramma van Oscar & The Wolf in AFAs Live en tourden met de Popronde. 


Tijdschema
20.30 zaal open
21.00 The Ultraverse
22.05 Vive la Fete
23.45 DJ Maud Rosan & Jos 


Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden